Agenda & Nieuws

Alle najaar- cursussen weer begonnen! Locatie: op het veld van KC-Winterswijk:  Frerikshof 7, 7103 CD Winterswijk.

–> Belangrijk nieuws: In het kader van de huidige corona situatie en de maatregelen er omheen hebben wij besloten de clubmatch te annuleren. Tevens komt de ringtraining te vervallen. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk mogen wij u op  8 januari 2023 ontmoeten voor de clubmatch van Kynologen Club Winterswijk en Omstreken. <–

Donderdagavond 4 november werden we tijdens de A cursus blij verrast door de Rabobank met een cheque. De deelname aan de Rabo Club Support heeft een mooi bedrag opgeleverd: € 175, 32. Heel hartelijk dank voor jullie stem. Jeroen Nieuwenhuis mocht namens de Rabobank de cheque uitreiken.

De voorzitter ontvangt de cheque van Jeroen Nieuwenhuis namens de Rabobank.
Rabo Club Support heeft een mooi bedrag opgeleverd voor de club.

-> Najaarswandeling KynologenClub Winterswijk <- Op zondagmorgen 28 november gaan we weer onder begeleiding een herfstwandeling maken in het buitengebied van Winterswijk. De honden moeten wel aangelijnd meegenomen worden, zodat er geen ongewenste confrontaties kunnen plaatsvinden en er ook geen schade aangebracht kan worden aan de natuur. We starten om 09.30 uur vanaf het trainingsveld van de KynologenClub Winterswijk bij Frerikshof 7 in Winterswijk en denken rond 11 uur terug te zijn voor koffie met krentenwegge en de diploma-uitreiking aan de geslaagden van de najaarscursussen. Bedenk van tevoren of uw hond deze wandeling aankan. Voor pups lijkt de wandeling te lang, tenzij u iets bij u heeft om de pup te vervoeren. Loopse teven zijn helaas niet welkom op deze wandeling; zij zouden de aanwezige reuen de kop maar op hol maken. Denkt u ook aan opruimmiddelen? Het is verplicht om de hondenpoep op te ruimen. U bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor het gedrag van uw hond(en). De wandeling is gratis en bovendien voor niet-leden een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Kynologenclub Winterswijk e.o. en onze sponsor Broon Dierenbenodigdheden. U kunt zich van tevoren opgeven via info@kcwinterswijk.nl onder vermelding van ‘herfstwandeling’. Opgeven kan tot uiterlijk 24 november. We hopen u en uw hond(en) te ontmoeten op 28 november bij mooi weer met nog fraaie herfstkleuren.

Op deze pagina vindt u de activiteiten die door de Kynologenclub Winterswijk en omstreken de komende tijd georganiseerd worden.

Foto’s Examen Obedience staan onder de ‘foto’ knop

Voor lesrooster cursussen klik hier.
Voor het laatste nieuws over de KC Winterswijk gaat u naar onze Facebookpagina.

DatumActiviteitAanvang
9 januari 2022Clubmatch 2022GEANNULEERD
8 januari 2023Clubmatch 2023hele dag