Agenda & Nieuws

CORONA-MAATREGELEN OKTOBER 2020

Di. 13 oktober 2020 heeft premier Mark Rutte nieuwe Corona maatregelen bekend gemaakt. Eén van de maatregelen is dat er bij buiten sporten nog max. 4 personen aanwezig mogen zijn op een afstand van anderhalve meter. Gelet op het feit dat bij ons de groepen veel groter zijn dan de max. toegestane aantal van 4 personen konden wij hieraan niet voldoen. Omtrent de juiste interpretatie van de maatregelen is navraag gedaan bij de Gemeente Winterswijk en de GGD. Zij bevestigden dat de 4 personenmaatregel ook voor KCW van toepassing is. Gelet op het bovenstaande heeft het bestuur van de KCW een aangepaste indeling van de cursussen gemaakt, zodat deze toch door kunnen gaan. De aangepaste indeling van de cursussen gaat in op ma. 19 oktober 2020.

De aangepaste cursusindeling najaar 2020 vind u op indeling cursus

Locatie: op het veld van KC-Winterswijk:  Frerikshof 7, 7103 CD Winterswijk.

Om deel te kunnen nemen aan onze cursussen moet u lid zijn van onze vereniging. De minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar. Het lidmaatschap bedraagt € 10,- dit kalenderjaar, tot 32-12-2020. U bent dan lid tot schriftelijke (of e-mail) wederopzegging van het lidmaatschap. Naast het lidmaatschap betaalt u voor deelname aan de cursus per hond € 45,- . (Dit is voor een seizoenscursus) U kunt zich uitsluitend opgeven op de hieronder genoemde data. Daarnaast verwachten wij dat u uw hond(en) laat enten, voordat u aan de trainingen deelneemt. Het bestuur wil uw aandacht vestigen op uw aansprakelijkheid voor uw hond(en) tijdens alle door de vereniging te organiseren evenementen.

Voor de cursus behendigheid moet de hond minimaal 1 jaar oud zijn en in bezit van het A-diploma van de vereniging zijn. De kosten voor de cursussen van de FCI Obedience: beginners, I, II, III zijn exclusief examenkosten voor het landelijke examen en evtueel werkboekje of logboek.

Op deze pagina vindt u de activiteiten die door de Kynologenclub Winterswijk en omstreken de komende tijd georganiseerd worden.

Voor lesrooster cursussen klik hier.
Voor het laatste nieuws over de KC Winterswijk gaat u naar onze Facebookpagina.

DatumActiviteitAanvang
15 oktober-Tijdelijke- stopzetting cursussen ivm Coronamaatregelenzie lesrooster