Agenda & Nieuws

Op maandag 31 augustus 2020 beginnen weer alle trainingen op het veld. U kunt zich hiervoor opgeven op ma. 24 aug. van 20.00-21.00 uur voor Groep A en B en FCI B-I,II,III en op di. 25 aug. van 20.00-21.00 uur voor Puppy cursus, Opstapcursus en Behendigheid A,B,C

Locatie: op het veld van KC-Winterswijk:  Frerikshof 7, 7103 CD Winterswijk.

Om deel te kunnen nemen aan onze cursussen moet u lid zijn van onze vereniging. De minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar. Het lidmaatschap bedraagt € 10,- dit kalenderjaar, tot 32-12-2020. U bent dan lid tot schriftelijke (of e-mail) wederopzegging van het lidmaatschap. Naast het lidmaatschap betaalt u voor deelname aan de cursus per hond € 45,- . (Dit is voor een seizoenscursus) U kunt zich uitsluitend opgeven op de hieronder genoemde data. Daarnaast verwachten wij dat u uw hond(en) laat enten, voordat u aan de trainingen deelneemt. Het bestuur wil uw aandacht vestigen op uw aansprakelijkheid voor uw hond(en) tijdens alle door de vereniging te organiseren evenementen.

Voor de cursus behendigheid moet de hond minimaal 1 jaar oud zijn en in bezit van het A-diploma van de vereniging zijn. De kosten voor de cursussen van de FCI Obedience: beginners, I, II, III zijn exclusief examenkosten voor het landelijke examen en evtueel werkboekje of logboek.

Op deze pagina vindt u de activiteiten die door de Kynologenclub Winterswijk en omstreken de komende tijd georganiseerd worden.

Voor lesrooster cursussen klik hier.
Voor het laatste nieuws over de KC Winterswijk gaat u naar onze Facebookpagina.

DatumActiviteitAanvang
vanaf 1e week juni 2020Een aantal Cursussen zijn weer begonnenzie lesrooster
24 augustusOpgeven cursus:
Groep A (beginners) – vanaf 6 mnd.
Groep B (gevorderden)
FCI Obedience: B, I, II, III
20.00-21.00 uur
25 augustusOpgeven cursus:
Puppy cursus – tot 6 mnd
Opstapcursus vanaf 4 mnd
Behendigheid A, B, C
20.00- 21.00 uur