Agenda & Nieuws

N.a.v. versoepeling corona-maatregelen kunnen we een deel van de cursussen weer opstarten: T.w. de FCI-Obedience B + 1+2+3, de opstapcursus en Puppycursus. U kunt zich uitsluitend telefonisch opgeven bij Astrid van Schie, tel. 0543-520573.

Locatie: op het veld van KC-Winterswijk:  Frerikshof 7, 7103 CD Winterswijk.

Verschuldigde bedragen (contributie en cursusgeld) dienen per bank te worden betaald op Bankrekeningnummer: NL16 RABO 013 293 8170 t.n.v. penningmeester Kynologenclub Winterswijk e.o. (O.v.v. Naam cursist, naam hond, welke avond en welke cursus.)

Om deel te kunnen nemen aan de cursus moet u lid zijn van onze vereniging. De minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar. Het lidmaatschap bedraagt € 20,- voor het resterende kalenderjaar (tm 21-12-20) U bent dan lid tot schriftelijke (of email) wederopzegging. Naast het lidmaatschap betaalt u voor deelname aan de cursus per hond € 45,- Dit is voor de puppy- en opstapcursus. De hond(en) moeten ingeënt zijn voor u aan de trainingen deelneemt. Het bestuur wil uw aandacht vestigen op uw aansprakelijkheid voor uw hond(en) tijdens alle door de vereniging te organiseren evenementen.

Naar verwachting beginnen de andere trainingen weer in september 2020. Informatie volgt t.z.t.

Het opstarten van de cursussen is slechts mogelijk als de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. Hieronder ook de richtlijnen die wij als vereniging hebben genomen: De cursisten wachten buiten de poort op het parkeerterrein bij de auto. De betreffende instructeur zal u ophalen en u volgt altijd zijn/haar aanwijzingen op. U komt alleen. Houd 1,5 meter afstand van elkaar.  Handen desinfecteren bij binnenkomst. Niesen en hoesten in de elleboog. Bij verkoudheidsklachten blijft u thuis. Het is nadrukkelijk verboden om in de nabijheid van het clubgebouw te komen. Het toilet mag niet gebruikt worden.

ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE CORONA ONDER CONTROLE!

Op deze pagina vindt u de activiteiten die door de Kynologenclub Winterswijk en omstreken de komende tijd georganiseerd worden.

Voor lesrooster cursussen klik hier.
Voor het laatste nieuws over de KC Winterswijk gaat u naar onze Facebookpagina.

DatumActiviteitAanvang
vanaf 1e week juni 2020Aantal Cursussen zijn weer begonnenzie lesrooster